Facebookskolans blogg
Alla de senaste nyheterna och tipsen om Facebook
Missa inget. Följ oss!
facebook   twitter   RSS

Bloggat om Facebook

Hr p Facebookskolan bloggar vi om allt som har med Facebook att gra och om hur bde privatpersoner och fretag kan f ut mer av det sociala ntverket. Bloggen uppdateras dagligen med nyheter, statistik, tips, guider och mycket annat kul.


Facebook lanserar Messenger.com - en ny sida för all din Facebook chatt

Publicerat: 2015-04-09, 03:48:39
Har du någonsin försökt läsa några chattmeddelanden på Facebook och blivit distraherad av något i nyhetsflödet? Eller har du kanske inte vågat svara på något meddelande från en vän för att du inte vill att din chef eller kollegor ska se att du sitter på Facebook?
Nu låter Facebook dig använda chattfunktionen på en annan sida än Facebook, Messenger.com. Men bara om du använder Facebook på engelska.


Ls hela artikeln


Så kollar du hur din Facebook-profil ser ut för obehöriga

Publicerat: 2015-02-17, 14:10:21
Osäker på vad du delar med dig av till omvärlden på Facebook? Vad för inlägg som personer som inte är dina vänner kan se? Vilken information om dig som de har tillgång till? Så här enkelt kollar du upp detta!


Ls hela artikeln


Undvik att obehöriga kommer åt din profil - dölj din vänlista!

Publicerat: 2015-02-10, 23:51:47
Undvik att hackare och obehöriga kommer åt information om dig genom att se till att bara du eller dina vänner kan se vilka som du är vän med på Facebook. Detta är väldigt enkelt och ett av de bästa säkerhetstipsen som jag kan komma på.


Ls hela artikeln


Så här loggar du ut från Facebook från en annan dator

Publicerat: 2015-02-03, 23:44:09
Ajdå, har du glömt logga ut från Facebook på en dator där du tidigare loggat in men som du inte längre har kontroll över? Ingen fara, så här enkelt loggar du ut från Facebook från en annan dator.


Ls hela artikeln


Äntligen kan man söka efter inlägg på Facebook

Publicerat: 2014-12-08, 04:21:52
Två års väntan är över. Nu kan du använda Facebooks sök funktion för att hitta bilder, texter, videor och länkar genom att söka efter nyckelord i inlägg.


Ls hela artikeln


Tacka dina vänner med en ny video på Facebook

Publicerat: 2014-11-12, 23:56:57
Kommer du ihåg videon där Facebook summerade ditt liv på Facebook? Nu är Facebook tillbaka med en ny typ av video vars syfte är att belysa vänskapen mellan dig och en specifik vän!


Ls hela artikeln


Vad händer med räckvidden på Facebook?

Publicerat: 2014-11-06, 19:58:30
Räckvidden för företags inlägg är på stadig nedgång på Facebook. Varför är det så och vad kan man göra för att förbättra sin räckvidd och nå fler användare? Dags för en noggrann genomgång!


Ls hela artikeln


Så stoppar du spelförfrågningar på Facebook

Publicerat: 2014-10-16, 16:12:27
Är du trött på att få diverse spelförfrågningar från dina vänner på Facebook? Med dessa enkla steg kan du enkelt stänga av notifikationer från spel och från vänner som du anser skicka alldeles för många förfrågningar.


Ls hela artikeln


Facebook lanserar Audience Network - annonser för mobila applikationer

Publicerat: 2014-10-08, 10:52:52
Trött på orelevanta annonser i dina mobila applikationer? Facebook lanserar nu Audience Network som ger annonsörer möjligheten att skapa mer relevanta annonser för mobila användare.


Ls hela artikeln


Nytt säkerhetstips: Så här redigerar du synligheten för din vänlista

Publicerat: 2014-10-06, 10:02:02
Att ha en synlig vänlista på Facebook kan innebära en säkerhetsrisk. Som tur i är det väldigt enkelt att redigera synligheten för dig, dina vänner och obehöriga.


Ls hela artikeln


Tidigare inlgg