Facebookskolans blogg
Alla de senaste nyheterna och tipsen om Facebook
Missa inget. Följ oss!
facebook   twitter   RSS

Facebook lanserar Messenger.com - en ny sida för all din Facebook chatt

Har du någonsin försökt läsa några chattmeddelanden på Facebook och blivit distraherad av något i nyhetsflödet? Eller har du kanske inte vågat svara på något meddelande från en vän för att du inte vill att din chef eller kollegor ska se att du sitter på Facebook?
Nu låter Facebook dig använda chattfunktionen på en annan sida än Facebook, Messenger.com. Men bara om du använder Facebook på engelska.
I veckan lanserade Facebook Messenger.com, en dedikerad webbsida där användare kan komma åt sin Facebook chatt. Via Messenger.com kommer du åt all vanlig chatt funktionalitet som du har på Facebook - du kan chatta med vänner, videosamtala, ringa via internet, gruppchatta, bifoga bilder & smileys och mycket mer.
En ny funktion, som jag verkligen gillar, är att man kan få desktop notifikationer när man får nya meddelanden. Riktigt snyggt och smart!Användare kan fortfarande använda chatten på Facebook.com och Facebook har meddelat att man inte kommer flytta ut funktionen från webbsidan så som man gjorde på mobiltelefonen där man flyttade chatten till en egen app, Messenger.

Vill du komma igång och använda chatten på Messenger.com? Se till att du har ditt Facebook språk inställt på engelska och klicka dig in på Messenger.com. Sen är det bara att chatta på!
Facebook har meddelat att man kommer rulla ut denna tjänst till alla användare, oavsett språk, men ett datum för detta finns inte än.

Om Artikeln:
Robert Rydefalk Skribent: Robert Rydefalk
Datum: 2015-04-09
Tid: 03:48:39
Taggar:
Gilla / Dela:Kommentera grna: