Facebookskolans blogg
Alla de senaste nyheterna och tipsen om Facebook
Missa inget. Följ oss!
facebook   twitter   RSS

Facebook Offers i Sverige

Facebooks nya annonser - Facebook Offers - har nu kommit till Sverige och först ut av alla svenska företag verkar Statoil vara.

Facebook Offers Statoil Facebook lanserade den 29/2 Facebook Offers och sedan dess har företag i USA kunnat använda detta nya annonsformat. Nu ser vi också att svenska företag testar Facebook Offers och först ut verkar Statoil vara.

Facebook Offers är erbjudanden som ser ut som statusmeddelanden.
I statusmeddelandet är ett erbjudande placerat av ett företag och man kan ta del av detta erbjudande direkt genom att klicka på "Get Offer".
När man tagit del av ett erbjudande skickas ett mail till ens e-post med information som man behöver för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet kan dyka upp i ditt nyhetsflöde fast du inte gillar företaget i fråga. Detta då en av dina kan ha tagit del av erbjudandet och då är tvungen att dela det.

Facebook Offers Statoil

Facebook Offers spås bli väldigt stort så du kan nog göra dig beredd på att se många av dessa inlägg i ditt nyhetsflöde.

Än så länge verkar det bara vara företag som har en dedikerad säljare på Facebook som kan använda sig av Facebook Offers.
Men jag kommer återkomma med en ny artikel så fort vi vet mer om Facebook Offers i Sverige.

Om Artikeln:
Robert Rydefalk Skribent: Robert Rydefalk
Datum: 2012-03-21
Tid: 12:34:30
Taggar:
Gilla / Dela:Kommentera grna: