Facebookskolans blogg
Alla de senaste nyheterna och tipsen om Facebook
Missa inget. Följ oss!
facebook   twitter   RSS

Så kollar du hur din Facebook-profil ser ut för obehöriga

Osäker på vad du delar med dig av till omvärlden på Facebook? Vad för inlägg som personer som inte är dina vänner kan se? Vilken information om dig som de har tillgång till? Så här enkelt kollar du upp detta!Besök din tidslinje, klicka på de tre cirklarna under din omslagsbild och välj "Visa som". Nu kollar du på din tidslinje som en "obehörig person" och allting som du ser är alltså det som är synligt för personer som inte är dina vänner på Facebook.
Om du vill se hur din profil ser ut för en speciellt vän så kan du klicka på "Visa som specifik person" uppe i vänstra hörnet och där skriva i personen som du är nyfiken på.

PS. Hittar du ett inlägg på din "offentliga sida" som du inte vill ska vara offentligt längre kan du antingen ta bort det inlägget (klicka på nedåtpilen uppe till höger om inlägget och välj Ta bort) eller göra det synligt för endast dina vänner. Du klickar du dig in på inlägget genom att klicka på datumet som det publicerades och sedan på jordgloben under datumet där du väljer "Vänner".

Ett bra tips för alla som undrar över vad som egentligen är "synligt" på deras Facebooksida.

Om Artikeln:
Robert Rydefalk Skribent: Robert Rydefalk
Datum: 2015-02-17
Tid: 14:10:21
Taggar:
Gilla / Dela:Kommentera grna: