Facebookskolans blogg
Alla de senaste nyheterna och tipsen om Facebook
Missa inget. Följ oss!
facebook   twitter   RSS

Kommer tidslinjen snart för grupper?

Det verkar som om att Facebook testar att införa en tidslinje-liknande design även för Facebook-grupper. En del grupper får nu tillgång till ett omslagsfoto vilket gör att grupperna påminner lite mer om tidslinjen.

Att tidslinjen kommer bli den nya "presentationsvyn" för allt och alla kommer med största sannolikhet bli en verklighet inom kort. Tidslinjen håller just nu på att rulla ut till alla personprofiler, enligt rykten kommer tidslinjen bli tillgänlig för företagssidor om någon månad och idag kan vi rapportera att ett fåtal grupper också får ta del av en ny design.

Gruppernas vägg (dess meddelanden osv) ser inte ut att ändras men det som är nytt är det nya omslagsfotot som placeras längst upp på gruppens sida. Som standard verkar omslagsfotot bestå av miniatyrbilder på gruppens alla medlemmar och när man för muspekaren över bilderna kan man också, via en knapp-tryckning, skickas vidare till personens profil.

Test av timeline på grupper
Ovanstående har dock endast kunnat ses från ett fåtal grupper.

Det verkar som om Facebook fortfarande laborerar med tidslinjen för grupper och företagssidor och man har inte lämnat någon information om och när tidslinjen kommer för grupper och företagssidor.
"Vi hoppas kunna göra sidor mer i överensstämmelse med tidslinje i framtiden, men vi har inget mer att informera om detta just nu," har en talesman från Facebook sagt.

Källa: InsideFacebook.com

Om Artikeln:
Robert Rydefalk Skribent: Robert Rydefalk
Datum: 2012-02-03
Tid: 08:29:17
Taggar:
Gilla / Dela:Kommentera grna: