Snart kan det bli verklighet om man ska tro på de senaste rykterna."/> Spotify i samarbete med Facebook | Facebookskolan Snart kan det bli verklighet om man ska tro på de senaste rykterna." />
Facebookskolans blogg
Alla de senaste nyheterna och tipsen om Facebook
Missa inget. Följ oss!
facebook   twitter   RSS

Spotify i samarbete med Facebook

"Spotify on Facebook" eller "Facebook Music".
Snart kan det bli verklighet om man ska tro på de senaste rykterna.


Facebook samarbetar med Spotify Chansen att ni hört talas om Spotify är rätt stor.
Spotify är en av världens största musiktjänster och nu ser det alltså ut som att Spotify ska starta ett samarbete med Facebook enligt Amerikanska affärstidningen Forbes.

Rykten har florerat ett antal veckor men nu spås samarbetet vara väldigt nära.

Redan inom 2 veckor ska Facebookanvändare kunna lyssna på sina spellistor på Spotify via Facebook. Spotify-applikation sägs också innehålla information om vad för musik ens vänner lyssnar på samt möjlighet att lyssna på samma låt på samma gång.

Facebook gillar musik


Facebook har länge sökt efter en "musikleverantör" och det är inte så konstigt - intresset för musik på Facebook är stort.

44 av de 100 största Facebooksidorna har någon sorts koppling till musik, Facebooks VD Mark Zuckerberg har vid flera tillfällen berömt Spotify och Sean Parker(stor aktieägare i Facebook och numera sittandes i Spotifys styrelse) har ett förflutet inom världens mest omtalade musiktjänst - Napster.

Enligt rykten ska Spotify också vara på väg att lanseras i USA till sommaren - något som säkerligen inte är någon nackdel nu när man, med största sannolikhet, startar samarbete med världens största sociala nätverk.

Vi håller ögonen på Spotifys applikation på Facebook och hoppas på att något spännande snart kommer hända. :)


Om Artikeln:
Robert Rydefalk Skribent: Robert Rydefalk
Datum: 2011-05-26
Tid: 05:23:18
Taggar:
Gilla / Dela:Kommentera grna: