Facebook-annonsering
Bli ett proffs på att annonsera på Facebook
Missa inget. Följ oss!
facebook   twitter   RSS

Facebook-annonsering

Träffa din målgrupp med annonser på Facebook Facebook är inte bara världens största sociala nätverk, det håller också på att utvecklas till världens effektivaste redskap för annonsering.

Med Facebook-annonsering blir den våta drömmen för många marknadsförare sann - nämligen att rikta sina annonser till precis den målgrupp som kan tänkas sig vara intresserade. Användare på Facebook har försett det sociala nätverket med information om kön, plats, intressen, ålder, civilstånd, födelsedag mm vilket alla som annonserar på Facebook kan rikta sina annonser mot.

Att annonsera på Facebook


Att annonsera på Facebook är annorlunda än någon annan form av annonsering ni genomfört tidigare. Tack vare Facebooks otroliga kunskap om sina användare kan man rikta in sina annonser på att ett sätt som aldrig tidigare var möjligt. Man får också full kontroll på hur annonseringen går och hur många klick man får.
Annonser är enkelt att skapa, man använder sig av texter och bilder, ställer in sin målgrupp och får direkt information om för hur som ens annons kan komma att visas för och vad annonsen kommer kosta.

Exempel på annonser på Facebook

Facebook annonser

Lär er allt om hur man annonserar på Facebook


Resultatet av dina annonsering på Facebook är resultatet av din kunskap inom Facebook-annonsering.
Skaffa den information du behöver för att lyckas med era annonser!

Ta del av våra artiklar i vänstermenyn och börja komma igång med er annonsering på Facebook!

Vill ni ha hjälpa med att annonsera på Facebook?
Fyll i vårt kontaktformulär till höger.

Facebooks film om Facebook-annonsering