Företag
Stärk ert företags närvaro på Facebook
med våra tips och rekommendationer.
Missa inget. Följ oss!
facebook   twitter   RSS

Facebook för företag

Låt mig klargöra en sak. Era användare och kunder pratar redan om ert företag på Facebook och ni som företag har inte möjlighet att välja huruvida ni ska ha en närvaro eller ej.
Det ni kan välja är om ni vill vara en del av dialogen och aktivt bygga en framgångsrik närvaro.

Några av de bästa sakerna med Facebook är dess oslagbara möjligheter dialog, synlighet och marknadsföring. Om Facebook används konsekvent och strategiskt kommer ni få fler lojala kunder och er varumärkeskännedom kommer att ökas märkbart.

Bli bättre på Facebook och ta del av våra våra nyttiga artiklar i vänstermenyn, de senaste blogginläggen för företag här undertill eller läs om hur vi kan hjälpa er under våra tjänster.


Senaste blogginlägg för företag på Facebook


Vad händer med räckvidden på Facebook?

Publicerat: 2014-11-06, 19:58:30
Räckvidden för företags inlägg är på stadig nedgång på Facebook. Varför är det så och vad kan man göra för att förbättra sin räckvidd och nå fler användare? Dags för en noggrann genomgång!

Läs hela artikeln
Facebook lanserar Audience Network - annonser för mobila applikationer

Publicerat: 2014-10-08, 10:52:52
Trött på orelevanta annonser i dina mobila applikationer? Facebook lanserar nu Audience Network som ger annonsörer möjligheten att skapa mer relevanta annonser för mobila användare.

Läs hela artikeln
Ny statistik - virala inlägg på Facebook

Publicerat: 2013-09-18, 08:02:20
Vilka inlägg, skapade av svenska företag, är de mest virala den senaste månaden? Här på Facebookskolan har vi svaret!

Läs hela artikeln
Facebook ändrar spelreglerna för tävlingar - Detta behöver ni veta

Publicerat: 2013-08-28, 00:01:26
Facebook vill göra det enklare för företag att skapa och administrera tävlingar på Facebook. Därför gör man nu en helomvänding, ändrar sina villkor och tillåter tävlingar på sidors tidslinjer. I detta blogginlägg går jag igenom alla riktlinjer som både företag och privatpersoner behöver veta om.

Läs hela artikeln
Så fick Fastighetsbyrån över 300.000 likes på Facebook

Publicerat: 2013-07-11, 05:46:54
Med en ökning från 5.000 likes till mer än 300.000 likes på mindre än två veckor har Fastighetsbyrån växt snabbare än något annat svenskt företag på Facebook. Nyckeln till framgång? En smart applikation som ger användare ett resultat de vill dela med sina vänner.

Läs hela artikeln

Läs fler blogginlägg om Facebook för företag här.