Nyheter, utbildningar och information om Facebook

Nyheter, utbildningar och information om Facebook

Varje dag loggar hundratals miljoner människor in på Facebook och får kontakt med de människor de bryr sig om, när och var de vill.
Diskussioner förs, gamla kontakter återbyggs, bilder delas, epost skickas, nyheters sprids, spel spelas, applikationer skapas, information delas, affärsmöjligheter uppstår och nya kontakter skapas. 
Facebook har på bara några år blivit vårt nya sätt att kommunicera.

Här på Facebookskolan försöker vi behandla allt, ja vi försöker iallafall, som har med Facebook att göra. Om ni så är ett företag som vill nå flera kunder eller om är en privatperson som vill hitta gamla bekanter – Facebookskolan finns här för er. 
Läs gärna vår blogg om Facebook eller kolla bland våra tutorials för råd, svar eller support i världens största sociala nätverk.

Facebook för företag

Med Facebook öppnar sig flera olika möjligheter – speciellt för företag.
Ni kan på ett helt nytt sätt nå ut till era befintliga kunder, få nya kunder, ge support & service och sprida information om ert företag.

Det krävs inga stora investeringar, det krävs inte mycket tid och det krävs inte något speciellt företag för att lyckas på Facebook. Det enda som krävs är en väl strukturerad facebookstrategi, ett genuint intresse, engagerende inlägg och en bra kommunikation med era fans för att ni som företag ska nå framgång på Facebook.

För mer information om hur ni som företag lyckas på Facebook besök vår sida Facebook för företag. 

Vi älskar Facebook!

På Facebook händer det fantastiska saker, varje dag. Folk träffas, kommunicerar, blir kära, delar erfarenheter, planerar, spelar och har väldigt kul! 
Innovationen är konstant och påverkas starkt, varje dag, av Facebooks alla medlemmar. 

Allt eftersom tiden går, lockas fler och fler människor till Facebook. Fler och fler hittar glädjen av att dela med, ta del av och att få uppleva det fantastiska med social integration och kommunikation – var man är någonstans i världen.

Facebook är här för att stanna, vilket vi på Facebookskolan älskar!