Om Facebookskolan
Vad är egentligen Facebookskolan?
Missa inget. Följ oss!
facebook   twitter   RSS

Välkommen till Facebookskolan!

Robert Rydefalk Låt mig börja med att presentera mig.
Jag som driver Facebookskolan heter Robert Rydefalk.
Under flertal år har jag varit aktiv på Facebook, världens största sociala nätverk, och jag sköter majoriteten av all kommunikation med mina vänner, samarbetspartners och kunder via Facebook.
Jag för mina diskussioner, planerar event, utvecklar relationer, forskar och skapar en framgångsrik närvaro för företag - varje dag - på Facebook.

Varför Facebookskolan?

Facebookskolan startades för fyra år sedan då Facebook var en samlingsplats för flera miljoner svenskar men det fanns ändå ingen information tillgänglig på svenska.
På fyra år har dock mycket hänt. Facebook har växt och hanterar nu över en miljard användare världen över och man har nu ett bra hjälpcenter som hjälper de fem miljoner svenskar som finns på det sociala nätverket. Men fortfarande finns behovet av opartisk sida som kan servera svenskar med anpassade tips och information så att de kan skapa sig en bättre närvaro på Facebook. Detta är Facebookskolan.

Över 50.000 svenskar besöker Facebookskolan varje månad och lär sig om vilka funktioner det finns, vilka säkerhetsaspekter man behöver tänka på, hur man anpassar sitt nyhetsflöde, vilka möjligheter det finns för företag och mycket mer! Så min vision fortsätter att vara att Facebookskolan.se ska vara Sveriges främsta informationssida om Facebook.

Genom att sprida kunskap och information om Facebook, säkerhetstips, hjälpa företag med sin marknadsföring mm hoppas jag att vi kan bidra till en mer trygg, lönsam och positiv miljö på Facebook.

Men nej, vi är inte Facebook

Ett av de vanligaste missförstånden med Facebookskolan är att Facebookskolan besökare tror att denna sida ägs och drivs av Facebook. Därför vill jag här vara tydliga med att detta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Facebook. Innehållet på denna webbsida är enbart avsett som allmän information och ska inte ses som information från varken Facebook eller Facebook Sverige.

Facebookskolan är inte Facebook och inte heller någon förlängd arm av Facebook och kan således inte svara på alla supportärenden. Ibland kan jag hjälpa våra besökare med svar på deras frågor men bara i de fallen där jag själv känner att jag har kompetensen.
I övriga fall rekommenderar jag att ni besöker Facebooks hjälpcenter.

Jag eftersträvar att utarbeta informationen på webbplatsen på ett så pålitligt sätt som möjligt. Allt material som finns tillgängligt via webbplatsen är - om inte annat uttryckligen framgår - avsett endast som allmän information.

Följ Facebookskolan

Vill ni fortlöpande få information om vad som händer på Facebookskolan eller på Facebook?
Prenumera på vår RSS-flöde eller följ Facebookskolan på Facebook eller på Twitter.

Frågor på det?
Kontakta oss gärna.